Przesunięty przez: rysiuncio Sro Sty 20, 2010 8:36 pm |
[Kielanówka] Geodeci - bloki (3p) |
| Autor |
Wiadomość |
voy
maniak

|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 1:38 pm
|
|
|
Gdyby nie ja, to by się tam nigdy nikt nie ruszył
 |
_________________ STZ - Stowarzyszenie Transportu Zrównoważonego |
|
|
|
![]() |
arti
Fotoreporter

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 11:35 am
|
|
|
Ciekawa wizja =) Faktycznie styl wiejsko-angielski... Szkoda tylko ze tak daleko od miasta... 3 kilometry od budynku polfy, wiec jest dobry kawalek .. Od Ronda przy dawnym Hotelu Rzeszów aż 7 km...sporo sporo,,, Mimo to ciekawa bryla budynku, bardzo urozmaicona =) Jestem ZA =)
Poza tym, poniewaw osiedle Projektant planuje rozpocząc budowe bloków w kierunku ulicy Panoramicznej, ktora jest po linii prostej na rowni z kielanówką, stąd można uznac, ze w przyszlosci osiedle projektant połączy się z osiedlem geodetow na Kielanówce...
Dlaczego uzylem sformulowania osiedle Geodetów? Skoro bowiem spółdzielnia ta wykupila tereny po dawnej cegielni, a zabuduje tylko część swoimi trzema czy tam czterema blokami, to mozna sądzic, ze w przyszlosci zabudują cały teren ktorego są wlascicielami i tym samym powstanie tam osiedle... Ponieważ ulica Panoramiczna biegnie od przybyszówki włąśnie w kierunku Kielnarowej, lecz do niej nie dobija, gdyż konczy sie w szcezrym polu, stąd domyslam sie, że gdy oba osiedla będą się rozrastac, z czasem się połączą =) |
|
|
|
![]() |
lu
nowy

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:20 am
|
|
|
Ciekawa zabudowa.
Jaki jest postęp robót na tej budowie?
Obiecują oddać do użytkowania w listopadzie, tak powiedzieli mi w Spółdzielni. |
|
|
|
![]() |
looky
weteran

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:28 pm
|
|
|
Jest postęp:
 |
_________________ || Lokalny patriota || |
| Ostatnio zmieniony przez White Tigger Nie Cze 28, 2009 10:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
![]() |
pezet
stały bywalec

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:44 pm
|
|
|
nie wiem jak inni ale ja zdjęć nie widzę |
|
|
|
![]() |
marqez
stały bywalec

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:44 pm
|
|
|
| Ja też nie. |
|
|
|
![]() |
klient
maniak

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 9:46 pm
|
|
|
| ja tez nic nie widze |
_________________ -----------------------------------------------------
SAMOCHODY TO NAJLEPSZY ŚRODEK KOMUNIKACJI
--------------------------------------------------- |
|
|
|
![]() |
Rybaa
weteran

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 10:27 pm
|
|
|
A ja tam widzę Oczywiście nie w tym poście, należy go zedytować. Prawidłowo powinien wyglądać tak [...]
EDIT: Wkleiłem Twoją poprawioną wersję u autora fotek. Dzięki |
_________________ I <3 RZ |
| Ostatnio zmieniony przez White Tigger Nie Cze 28, 2009 10:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
![]() |
klient
maniak

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 10:51 pm
|
|
|
znow te chinskie daszki ale tempo maja |
_________________ -----------------------------------------------------
SAMOCHODY TO NAJLEPSZY ŚRODEK KOMUNIKACJI
--------------------------------------------------- |
|
|
|
![]() |
lotka
nowy

|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 5:42 pm
|
|
|
Witam,
Czy jest tu na forum ktoś, kto zakupił mieszkanie w tych blokach na Kielanówce. Jestem ciekawa Waszych opinii i informacji na temat spółdzielni i planu budowy. Ponoć zamierzają oddać bloki końcem tego roku, a z tego co widać to dużo im jeszcze zostało do wykończenia. Wiecie coś na ten temat?! Będę wdzięczna za wszelkie informacje |
|
|
|
![]() |
Monika
nowy

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 7:35 pm
|
|
|
| lotka napisał/a: | Witam,
Czy jest tu na forum ktoś, kto zakupił mieszkanie w tych blokach na Kielanówce. Jestem ciekawa Waszych opinii i informacji na temat spółdzielni i planu budowy. Ponoć zamierzają oddać bloki końcem tego roku, a z tego co widać to dużo im jeszcze zostało do wykończenia. Wiecie coś na ten temat?! Będę wdzięczna za wszelkie informacje |
Cześć!
Kupiłam tam mieszkanie i też przed zakupem szukałam opinii na temat tej spółdzielni. I spotkałam się tylko z pozytywnymi-podobno dostali kilka nagród i osoba, która u nich kupiła mieszkanie w Rzeszowie w okolicach ul. Langiewicza/Dabrowskiego ma o nich dobre zdanie. Trochę mało profesjonala obsługa (takie odniosłam wrażenie) poniewaz powiedziano mi ze moje okna balkonowe wychodzą na południe i mieszkanie jest dwustronne- w rzeczywistości wychodzą na wschód a z drugiej strony okien nie mam.... jest na pólnoc. Co do budowy to prace są dalej posunięte niż widać na tych zdjęciach (byłam tam tydzień temu bo mieszkam 10 min spacerkiem od budowy). Plusy to spokojna -cicha okolica, z daleka od hałasu miasta- tego szukałam. |
|
|
|
![]() |
lotka
nowy

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 9:15 pm
|
|
|
Cześć Monika!
Dzięki za odpowiedź. Wygląda na to, że jesteśmy niemal sąsiadkami (ja też mieszkam z 10 minut od budowy) i mnie też zauroczyło to miejsce z dala od zgiełku. Niepokoi mnie jednak fakt tempo budowy. My zakupiliśmy mieszkanie od strony ulicy zaraz za planowanym sklepem, nie ma tam tynków, dachu, okien itd itd co jak na planowany termin oddania 15 grudzień jest dla nas dość niepokojące. Zostaje mi mieć nadzieję, że jednak spółdzielnia stanie na wysokości zadania.
W której części budowy zakupiliście mieszkanie!? |
|
|
|
![]() |
eranet
stały bywalec

|
|
|
|
![]() |
swiety
wymaga leczenia

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 10:20 pm
|
|
|
| Gdzie to budują w ogóle ? Może ktoś na mapie zaznaczyć? To jeden blok czy jakieś osiedle? |
|
![]() |
looky
weteran

|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 3:07 pm
|
|
|
 |
_________________ || Lokalny patriota || |
|