inwestycje.rzeszow.pl Strona Główna inwestycje.rzeszow.pl
forum rzeszowskich inwestycji

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
połączenie osiedla "Strzelnicza" z ul. Krakowską
Autor Wiadomość
vega1
nowy

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:39 pm   połączenie osiedla "Strzelnicza" z ul. Krakowską

Był taki plan aby poprowadzić drogę z tego osiedla, która miała przecinać ul. Ustrzycką i dochodzić do ul. Krakowskiej w okolicach skrzyżowania z ul. Wyzwolenia.

Co z tymi planami? Mam nadzieję że w dobrym miejscu zakładam temat lub że nie powielam, ale nie znalazłem tematu o tym. Jeśli jest to poproszę o linka.

Dziękuję i pozdrawiam

White Tigger
maniak

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 9:49 am   

Miasto ostatnio często korzysta z takiej mapki ze schematami planowanych ważniejszych dróg:

Jest ona oderwana trochę od rzeczywistości (np. droga puszczona przez środek blokowiska na Baranówce). Jednak generalnie zarys dróg chyba należy przyjąć jako wyznacznik planów miasta. W związku z tym, droga o której piszesz niestety nie dochodzi do skrzyżowania ulic Krakowskiej i Wyzwolenia (o czym też kiedyś pisałem, że to byłoby najsensowniejszym rozwiązaniem), tylko dochodzi prostopadle do ulicy Dębickiej :shock:

kornik
stały bywalec

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 2:13 pm   

Ten plan w ogóle jakiś dziki. Połączenie Okulickiego i Warszawskiej zamiast iść prosto robi jakiś zawijas aż na Miłocin a teren ten przeznaczono pod zabudowę :bash: , nie ma obwodnicy Białej ale jest bezsensowna Wisłokostrada.

Odpowiedz do tematu