Przesunięty przez: rysiuncio Pon Gru 14, 2009 11:21 pm |
[Baranówka] galeria handlowa Nowy Świat ¤ |
| Autor |
Wiadomość |
Krystiian
nowy

|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 12:40 am
|
|
|
hmm, watek umarl czy zostal zamkniety? ktos sie gdzies juz zapisal? |
|
|
|
 |
dante
stały bywalec

|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 9:51 am
|
|
|
Nowego najemcę pozyskali...butik Tatuum.. wiec komercjalizacja idzie powoli .. ale ważne, że do przodu |
|
|
|
 |
dante
stały bywalec

|
|
|
|
 |
dante
stały bywalec

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 8:25 am
|
|
|
| Gerry Weber to kolejny najemca NS.. powoli ale zapelnia sie najemcami ta galeria |
|
|
|
 |
White Tigger
maniak

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 12:53 pm
|
|
|
Od wczoraj ulubionym tygrysim markowym sklepem odzieżowym jest C&A w Nowym Świecie |
|
|
|
 |
miqas
stały bywalec

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 2:25 pm
|
|
|
| White Tigger napisał/a: | Od wczoraj ulubionym tygrysim markowym sklepem odzieżowym jest C&A w Nowym Świecie |
buhahah
Czyżby White Tigger, odkrył ze w C&A Jest więcej X (iksów) niż w innych sklepach |
|
|
|
 |
RES
stały bywalec

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 2:58 pm
|
|
|
Od zachodniej strony zakładali na ścianie ramy pod reklamy-siatki. Tak więc innowacyjność tego obiektu powala
Jeszcze jedno info odnośnie reklam na budynku (dawny Bank Handlowy) sąsiadującego z CH Ameryka, pojawiła się konstrukcja pod kolejną reklamę-telebim. |
_________________ flyRZE |
|
|
|
 |
White Tigger
maniak

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 9:43 pm
|
|
|
| miqas napisał/a: | buhahah
Czyżby White Tigger, odkrył ze w C&A Jest więcej X (iksów) niż w innych sklepach |
X-ów jest tyle samo, tylko oznaczają "odrobinkę" większą numerację Ale generalnie ten styl trafia w mój gust
W sumie bardzo fajnie jest w środku. Niestety nie mogłem pozwolić sobie na kanapkę Subway'u, bo Tygrysica czekała z obiadem Ale nie omieszkam tego nadrobić |
|
|
|
 |
dante
stały bywalec

|
|
|
|
 |
meg83
rozkręca się

|
|
|
|
 |
tonek
stały bywalec

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 2:18 pm
|
|
|
| Ale o co wam chodzi? Piękny budynek to z pewnością nie jest, ale jedyna rzeszowska galeria z dobrą komunikacją wewnątrz i szerokimi przejściami, na którą nie mam alergii zakupowej... |
|
|
|
 |
rysiuncio
stały bywalec

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 11:58 pm
|
|
|
| i wreszcie jakaś księgarnia w NŚ, która wykorzystuje to co EMPIK zmarnował, czyli ma wygodne kanapy do czytania prasy i książek ;] |
_________________ Nie uważałeś jak robisz, więc rób jak uważasz |
|
|
|
 |
benyyy
rozkręca się

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 1:29 pm
|
|
|
| od kiedy jest tutaj "Matras" to moja ulubiona galeria w rzeszowie! dzisiaj bylem, beda montowac expressy do kawy itp, bardzo fajny wystroj, mozna znalezc duzo ksiazek, co wazne jest gdzie siasc, a nie jak w empiku malutka kanapka na dwie osoby |
|
|
|
 |
|
|